Hårförlängning

Hårförlängning

Hårkvalité noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Vi jobbar endast med tejp hår från bla Hairtalk, BHBD, Richy Hair och Cind Hair.

Alla märken har en fantastiskt kvalitet och håller omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan dessa märken även användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Marknadens mest skonsamma isättning
Dessa tejpfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda hårförlängning eller hårförtjockning. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

Vi erbjuder även hårdelar från hairtalk & peruker från BHBD. Otroliga kvaliteer och oändliga möjligheter.

Hårdelar & peruker

Hairtalk har tagit fram 4 hårdelar specifikt för att kunna hjälpa dig som har kala fläckar, extremt tunt eller väldigt kort hår.
BHBD, dessa fantastiska äkta hår peruker är skapade med exakt omsorg om detaljer, vilket resulterar i en sömlös och verklighetstrogen hårlinje som ger dig en naturlig look. Dom är extremt tunna vilket ger en fjäderlätt känsla att bära upp.