Hårförlängning

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning! Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat (rättvist för alla parter) tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet.

Vår specialla tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas.

Fantastiskt hår för hållbar styling
Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Marknadens mest skonsamma isättning
Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

Hairwear

Nu kan du bli hjälpt som har extremt tunt hår, lider av håravfall, alopecia eller liknande symptom.
Hairwear är lösningen som är skonsam, snabb och ger ett fantastiskt resultat!

Hårkvalitet & Modeller
Hårkvaliten är densamma som Hairtalk extensions fina Remy hår och kommer i samma färger. Hairtalk Hairwear kan i vissa fall ge bäst resultat när man även sätter i Hairtalk extensions i kundens hår. Detta går vi igenom vid konsultation. Hairwear kommer i fyra olika modeller och vi väljer tillsamans ut modell beroende på utgångsläge.

100% äkta Remy hår
22 grundfärger
5 root color färger
Flyttas om var 3-4de vecka
Color Plus kan användas
Livslängd på fasttejpad Hairwear är ca 6 mån.
Livslängs på Hairwear med clips är ca 1 år.
Custom made

Hairwear går att specialbeställa i olika längder och färgkombinationer. Ta kontakt med oss så hjälper vi er med era önskemål.

Hairwear med clips

Om du har alopecia, genomgått en cellgiftsbehandling eller lider av håravfall så är Hairwear en lösning för dig. Hairtalk Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör det till en hårdel som är väldigt behaglig att använda varje dag eller fästa permanent i håret. Vi är advanced utbildade inom Hairtalk och hjälper dig att se ut färg samt väljer ut vilken modell som passar just dig.

Hairtalks Hairwears kommer i Hairtalks grundfärger och kan special beställas för dina behov.
Då de kala fläckarna vid Alopecia kan ha en tendens att ”flytta på sig” så är clips en väldigt bra lösning.

Man kan alltid sätta på clips på alla Hairwear modeller. Att sätta på clips på hårdelen resulterar i att DU känner större frihet och kan sätta på dig den när DU känner för det, samt att den får en längre livslängd då man inte sover med hårdelen eller behöver tvätta den lika ofta. Första gångs användare brukar också tycka att det känns mest naturligt då den alltid blir väldigt tajt mot huvudet när man kan clipsa på den på nytt varje dag.

Våra olika modeller
Vi har 4 olika modeller att välja mellan, varav easy top är den mest populära.
Ringa oss gärna om ni vill veta mer om produkten.