Microblading

Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden eller 3D) med stråteknik för ett naturtroget utseende. Ser fantastiskt naturligt ut!

OBS! Läs noga igenom infon inför eventuell bokning!

-Har du en gammal tatuering/ pigmentering måste du konsultera mig innan du går vidare med din bokning. Detta göra genom att smsa tydliga bilder på dina bryn. En närbild på vardera bryn samt en bild på hela ansiktet tagen rakt framifrån där man får en tydlig uppfattning om placering och symmetri.

Kosmetisk pigmentering av ögonbryn även kallat 3-D bryn är en manuell metod med fantastisk naturtrogen stråteknik. Resultaten är så naturliga de bara kan bli och lämpar sig även för den som helt saknar bryn! Alla behandlingar utförs självklart av mig Gabriella, Certifierad Phibrows artist och utnämnd till ROYAL artist av Phibrows Academy, utbildad i Världsledande Branko Babic Phibrows Academy av Sveriges enda Master Gissell Cures på G-nails & eyes!

Jag är dessutom utbildad undersköterska med erfarenhet av tjänstgöring på akutmottagning vilket innebär att jag har både praktisk erfarenhet och all den nödvändiga kunskap som krävs för att arbeta sterilt i öppen hud med allt vad det innebär.
Av hygieniska skäl använder jag endast sterilt förpackade engångsverktyg, för din säkerhet.

Alla pigment jag använder är uteslutande Phibrows egna och är självklart testade och godkända i alla led.

Lite att tänka på inför besöket:

-Undvik smärtstillande som alvedon, Ipren & Treo eller liknande läkemedel med samma verksamma ämnen, samt alkohol (droger) 24 h före din behandling.

-Pigmentering utförs ej på solbränd hud (dvs rodnad, att vara brun är helt ok)

-Informera om ev medicinering förekommer, samt om du bär på blodsmitta eller har någon sjukdom som påverkar blodets levrings förmåga. Så att jag i god tid kan ta ställning till eventuella kontraindikationer.

-Behandling utförs ej på gravida.