Hairwear

Du kan nu bli hjälpt du som har extremt tunt hår eller lider av håravfall, alopecia eller annan hårsjukdom. Hairwear är lösningen som är skonsam, snabb och ger ett fantastiskt resultat!

Hårkvalitet & Modeller
Hårkvaliten är densamma som Hairtalk extensions fina Remy hår och kommer i samma färger. Hairtalk Hairwear ger bäst resultat när man även sätter i Hairtalk extensions i kundens hår. Hairwear kommer i fyra olika modeller och du väljer ut modell beroende på utgångsläge.

Snabbfakta

100% äkta Remy hår
22 grundfärger
5 root color färger
Flyttas om var 3-4de vecka
Color Plus kan användas
Livslängd på fasttejpad Hairwear är ca 6 mån.
Livslängs på Hairwear med clips är ca 1 år.
Custom made

Hairwear går att specialbeställa i olika längder och färgkombinationer. Ta kontakt med oss så hjälper vi er med era önskemål.

Alopecia

Då de kala fläckarna ofta har en tendens att ”flytta på sig” så är clips en väldigt bra lösning. kundens Hairwear

Man kan alltid sätta på clips på alla Hairwear modeller. Att sätta på clips på hårdelen resulterar i att DU känner större frihet och kan sätta på dig den när DU känner för det, samt att den får en längre livslängd då man inte sover med hårdelen eller behöver tvätta den lika ofta. Första gångs användare brukar också tycka att det känns mest naturligt då den alltid blir väldigt tajt mot huvudet när man kan clipsa på den på nytt varje dag.

Våra olika modeller
Vi har 4 olika modeller att välja mellan, varav easy top är den mest populära.
Ringa oss gärna om ni vill veta mer om produkten.

Boka tid »